spartaan ’20 E2 vs rhoon E1 17 november 2012

Posted on 12/23/2012

We moeten vandaag tegen rhoon E1 een bekende bij ons. De vorige wedstrijd tegen rhoon hadden we 4-2 gewonnen maar nu zijn ze misschien zijn ze beter dan de vorige wedstrijd. De eerste helft begon en spartaan 20 begon gelijk in de actie en Mohammed scoorde de 1-0 en na 2 minuten scoorde djevenchio de 2-0 in vijf minuten leek het gedaan maar rhoon kreeg een paar hele kleine kansen en daarna kregen we vreschrikkelijk veel kansen maar we benutten ze niet. De tweede helft begint en we hebben tachtische plannen van de trainer gekregen en op het veld moeten we ze ook benutten. Rhoon had de aftrap en rhoon had een aantal kansen op doel maar Tuna pakten ze prima daarna was de brandstof van rhoon op en spartaan 20 had de halve veld voor ons we bleven aanvallen maar de keeper van rhoon was ons een stapje te voor en de stand bleef 2-0.