• Atjeh wrote a new post 02/21/2015 21:48

Thumbnail

• Atjeh wrote a new post 01/16/2013 18:04

NSVV E1 vs Spartaan ’20 E2 1-5 11 januari 2013

Vandaag spelen we de tweede keer tegen NSVV en de vorige wedstrijd hadden we 3-1 gewonnen en verwachten een moeilijke tegenstander. De eerste helft begint en

• Atjeh wrote a new post 01/01/2013 14:00

We hebben vandaag helemaal naar Den Haag gefietst en ik heb voor het eerst een record boven de 100 maar het waren er 2 meer maar er was wel regen.

• Atjeh wrote a new post 12/23/2012 18:06

13/10/2012 | spartaan 20 e1/2 vs spartaan 20 d4
    we hebben 5-0 gewonnen van de d4. het was in de eerste helft nog wat vermoeiend maar daarna ging het wel wat makkelijk en toen en scoorde de 5-0

• Atjeh wrote a new post 12/23/2012 14:29

spartaan ’20 E2 vs NSVV E1 3-1 10 november 2012

Vandaag is het een belangrijke pot, want dit beslist of we de 1e of 2e staan. De eerste helft begint en de aftrap is voor nsvv en nsvv probeert

• Atjeh wrote a new post 12/23/2012 13:10

spartaan ’20 E2 vs rhoon E1 17 november 2012

We moeten vandaag tegen rhoon E1 een bekende bij ons. De vorige wedstrijd tegen rhoon hadden we 4-2 gewonnen maar nu zijn ze misschien zijn ze beter dan de vorige

• Atjeh wrote a new post 12/23/2012 13:04

spartaan ’20 E2 vs slikeveer E1 11-0 15 december 2012

vandaag gingen we tegen slikkeveer E1. En Atjeh had een blessure en mocht van de trainer maar een paar minuten spelen maar ik kan niet de namen geven

• Atjeh wrote a new post 12/23/2012 13:01

Vandaag 22 December 2012 hebben we een kerstdiner met de E-Selectie en we hebben daar een air hockey tafel, een voetbaltafel en een pingpongtafel  en we kregen gratis drinken maar het eten moesten we zelf maken.

• Atjeh wrote a new post 12/12/2012 22:50

spartaan ’20 E2 vs Feyenoord E1 4-0

spartaan ’20 E2 vs Feyenoord E1 4-0 zaterdag 1 december 2012

vandaag spelen we de eerste bekeronde tegen Feyenoord E1 en we verwachten een moeilijke wedstrijd. en we